Смъртоносна тенденция: Пореден пловдивчанин реши да си мери скоростите и вдигна 330 км/ч на магистрала (ВИДЕО)

Смъртоносна тенденция: Пореден пловдивчанин реши да си мери скоростите и вдигна 330 км/ч на магистрала (ВИДЕО)

Реклама

Заможни пловдивчани (или по-скоро наследниците на такива) се впускат в една опасна игра – състезание за това кой може да вдигне по-висока скорост.

Млад мъж писа се похвали, че е вдигнал 330 км/ч на магистрала в Гърция, информира trafficnews.bg

Реклама

„Какви са тези смешници? Карат с 300, аз пък вдигнах 330 км. И аз да се похваля“, написа пловдивчанинът.

Направил е и видео, което, изглежда, е снимал, докато шофира с абсурдно високата скорост. Кадрите били от магистрала край Макри, Гърция.

Снимал, докато се прибирал със своя мерцедес CLS63 AMG към България. Коментарите му най-вероятно са породени от „геройството“ на друг пловдивски наследник, който вдигнал 300 км/ч на магистрала.

„Нещо май пловдивчаните почнаха някаква игра – кой колко може да вдигне, а? Ами ‘айде някой де мине моя рекорд“, хвърля ръкавицата той.

Реклама

Надяваме се никой да не отвърне на това предизвикателство, защото шофирането с такава скорост по обществени пътища не само е забранено, но и много опасно.

И то не само за практикуващите го, но и за обикновените шофьори, които могат да се превърнат в тяхна неволна жертва.

Младият „състезател“ не смята, че подобни изпълнения са опасни.

„Когато пътя е с четири платна няма риск“, заявява той. За себе си разказа, че „има ресторант в Холандия и магазин“, като уточнява, че всъщност става дума за „семеен бизнес“. / blitz.bg

Вижте ВИДЕОТО:

календар
календар


Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.