КАК ДА РАЗПОЗНАЕМ ТЕРОРИСТ! Част 1.

КАК ДА РАЗПОЗНАЕМ ТЕРОРИСТ! Част 1. Стефан Пройнов Светлозар Минов


КАК ДА РАЗПОЗНАЕМ ТЕРОРИСТ! Част 1.
ЖИВОТОСПАСЯВАЩА ИНФОРМАЦИЯ! СПОДЕЛИ!
„Тероризъм” идва от терор и страх, а кой е поръчителят и каква е крайната му цел?!
Tерористите се разделят на няколко вида, едните са промитите мозаци, вербувани от деца и обучавани в терористични лагери. Tе са най-опасни и основно са използвани за самоубийствени атаки, понеже са непоколебими.
Вторият вид са тези, които са с финансови облаги. Към тях спадат всички, които се присъединяват към дадена групировка заради пари.

Третият вид, тези станали по принуда, примерно 80 процента от населеното на дадено село са джихадисти, а той ако откаже да се присъедини, го убиват.
Четвъртият са наследствените, тези,на които родителите им са били терористи или кoaлиционните сили са убили техен близък и те се присъединяват към тях.
Основният вид тероризъм в днешно време е политическо – религиозен.
Финансирането им е от всичко нелегално за което се сетите и ако обърнете внимание, след пристигането си в Европа те трескаво и много добре организирано започват с най-различна незаконна дейност, като в повечето райони даже изместват местните групировки.
По последни данни, зародишът на терористите е Исламабад- няколко фамилии ръководят терористичните структури в целия свят.

Възрастовата граница на терористите е намаляла в последните години и сега е от 20 до 35г.
Много са адаптивни, бързо научават езика в която и страна да се намират,като неговата цел в живота е нанасяне на поражения с максимален брой жертви.
По принцип се сливат с местното население, разполагат с много пари за изграждането на клетки в дадена страна, а България е уязвима в това отношение чрез ромските гета и цигански барони.
Важно: По принцип ходят с брада преди да извършат самоубийствен акт, после се обръсват, обличат най-новите си дрехи и в повечето случаи ги дрогират, като има втори човек с дистаннцонен взривател в случай, че се разколебае самоубиеца.
Погледите са им втренчени и неестествени.
Самите терористични актове се снимат с камери от някой от клетката,за да доказват пораженията пред своите лидери и света.

Преди извършване на терористичен акт винаги се води видеонаблюдение от тяхна страна, избират места и време, където се събират много хора.
Затова ако забележим човек от друга религия да снима обществена сграда в един и същи час на деня, това е признак.
Как да реагираме при атентат?
При поражения от терорист трябва да се прикрием на възможно най-близко укритие-дърво, бетон, канавка.
Където и да сме, никога не трябва да се оказва първа помощ на пострадалите,
защото в повечето случаи има вторична експлозия.
Обхвата на поражение е, човек самоубиец 50 метра, кола бомба 200 метра,а на
камион-бомба 2000 метра.

Изчаквате снишени докато дойде специализиран екип за да обезопаси района,но за жалост с такъв в България не разполагаме. Като тук трябва да напомним на органите на властта, че е необходимо светкавично да обучат и сформират подобни специализирани екипи, независимо от провалите, които претърпяха до този момент . Ситуацията и заплахите не търпят вече отлагане във времето.
Изнасилванията и грабежите от бежанци, които показват по платените медии, са заблуда на обикновенния човек. Реалната им цел е прекарването на оръжията, подготовка на експлозиви за нанасяне на кординирани терористични действия в световен мащаб.
Контрол над хората чрез фалшиви правителста, които ще им обещаят сигурност, а реално те са терористите
Терористичният акт в Барселона, прегазването на хора с микробуси и камиони показа, че могат да убиват и без взривове, което пак е част от подлият им план за прикриването на оръжията и експлозивитеи факта, че може и без тях да нанасят поражения.

Но ние трябва да продължим борбата срещу уродите, естествено не с мечета и сърчица, а адекватни мерки, които да ги разколебаят и откажат завинаги.
Tова е война, която не може да бъде спечелена нито от армията, нито от полицията, защото заплахата е сред нас. На политиците също не трябва да разчитаме, те са част от този терор. „Тероризъм” идва от терор и страх, а кой е поръчителят и каква е крайната му цел?

Обикновенният човек трябва да бъде информиран, за да може да противодейства и да не се поддава на страха.
В момента изготвяме план за антитерористична дейност, с който да бъде запознат всеки човек, за да може да спаси живота както на себе си, така и на близките около него. Случващото се днес е много сериозно и човек трябва да бъде подготвен за всякакви извънредни ситуации и вместо жертва, да може да реагира адекватно във всяко положение!

Очаквайте още полезни съвети от: Воински съюз „Васил Левски” и БНО пълчение „Шипка
Източник: bnoshipka.org

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.