Вижте как изглежда днес и с какво се занимава първата Мис България Бранимира Антонова

Вижте как изглежда днес и с какво се занимава първата Мис България Бранимира Антонова    Вижте как изглежда днес и с какво се занимава първата Мис България Бранимира Антонова
Първата Мис България – Бранимира Антонова, която се окичва с най-престижната корона у нас през далечната 1967 г., признава, че остарява спокойно.

На 22 ноември красавицата, която е бивша актриса, балерина и юрист по образование, навършва 67 години, но твърди, че не е вманиачена на тема възраст и не полага особени грижи за себе си. „Излизам без грим, никога не съм употребявала крем, подарявам козметика на приятелки, не на себе си. Но си слагам винаги червило. Имам много малко дрехи в гардероба си. И нищо не ми липсва, повярвайте!“, категорична е Бранимира.

Въпреки че е пенсионерка, тя продължава да е дейна и от почти 4 години развива свой собствен бизнес. Антонова има фирма за медийни консултации и медийна обработка, чийто офис е в центъра на столицата.

Всъщност още преди време тя имала идея да създаде нещо свое, като първоначално искала да открие хоспис и да помага на възрастни хора в трудно положение, но плановете ? не се осъществили.

Към днешна дата една от вечните наши миски признава, че почти не се сещала за прословутия конкурс, който я прави международна звезда само за нощ. Навремето даже нямала желание да участва в подобни мероприятия, но се съгласила да влезе като резерва, защото я помолили да „запълни дупка“.

Журито обаче единодушно ? присъдило приза, а година по-късно взела короната и на конкурса „Мис Фестивал“ на Световния фестивал на младежта и студентите в София. Голямата ? мечта още тогава била да се снима в киното. Бранимира е участвала в повече от 20 игрални и телевизионни филма, сред които емблематични заглавия като „Мъже в командировка“ (1969), „Бягство в Ропотамо“ (1973), „Приключенията на Авакум Захов“ (1980) и други.

Те я правят още по-известна и желана от мъжкия пол. Любовната ? биография също е прелюбопитна. Бранимира има три брака и твърди, че само първият от тях – този с митичния бизнесмен Владимир Грашнов, не е бил грешка.

С него се залюбили, когато той току-що бил излязъл от казармата. Заради нея избягал от дома си и отишъл в манастир, където се венчали тайно. „Мислеше си, че започва купонът, а аз му тръснах бебе. Останахме си добри приятели. След четири години с него отидохме прегърнати в съда да се разведем, всички ни питаха защо ще го правим“, споделя Бранимира. / socbg.com

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.