Деси Малчева – една успяла българка в сърцето на Мадрид

Деси Малчева – една успяла българка в сърцето на Мадрид
Разбрах, че провалът е само тогава, когато се откажеш да опитваш.

Аз се научих да се боря докрай за нещата, които истински искам, споделя в интервю  Деси Малчева – генерален директор на Zepter Испания

Деси Малчева е красива млада дама, която живее и работи в Испания. Там тя е генерален директор на Zepter – част от световноизвестния мултибранд Zepter International – международна компания, която произвежда, продава и разпространява по целия свят ексклузивни потребителски стоки с високо качество, авангарден дизайн и усъвършенствана технология предимно чрез мрежата си от консултанти, но и чрез своите представителни магазини.

С нея си говорим за успеха и трудностите по пътя към него, за красивите неща и модата, за Испания и испанките, за щастието и сбъднатите мечти:

Деси, ти си генерален директор на Zepter Испания. Една позиция, изискваща както изключително отношение към продуктите на марката, така и голяма отговорност. Как се справяш?

За мен най-важното е, колкото и банално да звучи, човек да обича това, което прави. Аз използвам продуктите на Zepter от 10 годишна, това са 23 години здравословно съжителство и любов. По отношение на работата смятам, че ние хората имаме невероятната способност да усложняваме всичко, до което се докоснем. Създаваме проблеми дори и там, където ги няма. Затова аз се стремя да опростявам, както в работата, така и в личния си живот и това определено ме води до успех.

На какво са те научили трудностите?

Трудностите ме научиха да не се отказвам. Всъщност разбрах, че провалът е само тогава, когато се откажеш да опитваш. Аз се научих да се боря докрай за нещата, които истински искам.

Какво е да си жена в България през 2015? И защо избра Испания?

Не се чуствам компетентна да отговоря на този въпрос, тъй като не живея в България и въпреки, че се информирам добре за случващото се, от страни всичко изглежда различно. Вярвам, че да си жена, независимо от държавата и годината, е призвание. И пожелавам на всички жени да намерят своето и да го следват.

По отношение на Испания, странно свързана съм с тази държава. За първи път я посетих, когато бях на 15 години и още с първата стъпка на летището усетих, че това е моето място и един ден ще живея там, така и стана. Може да имам предистория с Испания в минал живот, не знам.

Какво е за теб Zepter?

За мен Zepter е съзнателно избран здравословен живот.

Имаш ли си любим стил на обличане и кой е той?

Работата ми изисква строго елегантно облекло, а през свободното си време предпочитам спортно елегантен стил. Аз съм малко старомодна и обожавам класическия стил.

Любими дизайнери и марки?

Ако мога да кажа, че има дизайнер, с когото моя вкус е в пълен синхрон, това е Chanel, но харесвам и по-класическите модели на Dior, Dolce & Gabbana, Miu Miu, Versace…

Любим предмет?

Не се привързвам към вещи, така че нямам любим предмет, който да притежавам. Но… обичам да релаксирам и да се зареждам на ето това прекрасно място. Езерото в Ретиро парк в центъра на Мадрид. / ladyzone.bg

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.