Къде е Кирчо? Техните го търсят да го бият!

Къде е Кирчо? Техните го търсят да го бият!
Кирчо е герой от филма „С деца на море”, в който играе незабравимият Георги Парцалев.

Макар основно снимките да са били на Златни пясъци, режисьорите са използвали за някои от кадрите и плажа на Слънчев бряг.

За първата част на кинолентата екипът е избрал Несебър – Стария град, църквата, пристанището с лодките и рибарските мрежи, тесните улички и старите къщи.

Във втория епизод Парцалев влиза в ролята на гид, който забавлява децата в Слънчев бряг. Хиляди българи са се хващали за коремите от смях пред кадрите, на които актьорът позира, качен на камила или се състезава с блъскащи се колички.

„Колко коня е лодката? Трийсет коня и шест магарета!” Или: „Имам да спя още десет минути и идвам”, обяснява героят, наказан да спи следобед, на приятелите си, които го чакат на улицата. / bgspomen.com

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.