7-те предмета, които Ванга е съветвала никога да не подаряваме. Защо?

7-те предмета, които Ванга е съветвала никога да не подаряваме. Защо?
Всички знаем за силата на Баба Ванга и това колко верни са били предсказанията й.

Освен това, което пророчицата от Рупите е предсказала, че ще се случи, тя ни е казала и кои предмети не бива да подаряваме на близките си, защото носят лош късмет.

Ето кои са те:

Портмоне – никога не подарявайте празно портмоне, защото така подарявате „празен“ късмет на човека, който сте искали да зарадвате. Винаги оставяйте монета в него, за да го напълните късмет, а не да носи нещастие на притежателя си.

Нож – ножът е подарък, който е по-добре да избягвате. Сам по себе си той носи негативна енергия на човека, на когото сте решили да направите подобен подарък. Човек трябва да си купувам сам тези предмети, защото острите вещи носят твърде много отрицателна енергия.

Носна кърпа – ако сте решили да добавите носна кърпа към подаръка на някого, по-добре се откажете от това. Носната кърпа се свързва много тъга и сълзи, което значи, че искате да подарите това на някого. Избягвайте този подарък, който не носи щастие.

Ръкавици – сега ще попитате какво ли не им е наред ръкавиците, които могат да бъдат хубав подарък за всеки. В случая с ръкавици се правят много ритуали и магии, а някой може да е направил такъв ритуал и да ви подарява лоша енергия, вплетена в ръкавиците, които получавате. Затова този подарък не е никак подходящ.

Перли – перлите събират много негативна енергия, дори когато някой ги докосне за малко. Представете си през колко ръце са минали перлите, докато се превърнат в украшение, поставено на витрината, което вие да купите. Лошата енергия от перлите се премахва изключително трудно, а понякога и остава завинаги в тях.

Огледало – огледалото винаги носи мистерия в себе си. То е свързано с много ритуали и магии, освен това се смята, че може да отнеме от младостта и красотата на притежателя си. Затова огледалото е от предметите, които човек трябва да си купува сам.

Loading...

Часовник – времето е нещо, което никой никога не може да ви подари или да ви отнеме. Символиката на часовника е прекалено силна и ако все пак някой ви го подари, на секундата го „откупете“ с няколко монети.

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.