Така наречените патриоти – танцуващи духовни курви по ноти!


Така наречените патриоти са срам и позор и държат Борисов с много зор!
Тази Патриотична какафония добре подгласяща на ГЕРБ симфония! За колко гроша се продава родната държава?

То не бяха песни и развети знамена и накрая пак раята се оказа в кервана!
Продадоха ни като стока – електорат, но за зла съдба суверенът проумя, че така наречените патриоти са добре платени, а ние идиоти!

Обещаваха големи пенсии и заплати, а те живеят в палати ! Обещаваха ни свобода, а на финала мамата ни се аха…!

С песните на Слави „Боя настана, тупкат сърцата ни“ вдигахме се хора по градинки и площади, говореше се за мъст без пощади и накрая заедно с вожда лош до вчера уж били на нож се прегърнаха така наречените патриоти и танцуват те по ноти!

И всичко това превърна патриотизма в нещо лошо, в нещо гадно и продажно, а да обичаш Родината си не е грях, не е и престъпление и по-скоро това за всеки е дълг и задължение!

Искаме национално спасение, искаме суверена да решава съдбата своя и тази на страната когато дойдат избори си спомнете за делата на така наречените патриоти, които ни направиха на идиоти! Опозицията е примряла, вдигат те от време на време малко врява, но керванът си върви, а след него само бедни души! Кучетата се правят, че лаят, народът мълчи, но къде са жълтите жилетки народе кажи?

На Бузлуджа събираме по 100 000 чиляка, а пред Министерски Съвет протестират 20 ахмака!
Така продължава тази какафония добре дирижирана от ГЕРБ симфония – кучетата вече не лаят, тях само ги хапят бълхи, а патриотите – мафиотите почиват в чужди страни!

Един ден всеки му ще се потърси сметка за делата, но не вярвам вече, че с тези патриоти ще събудим страната!
Бихте ли гласували за тези така наречени патриоти, народе кажи?

Виж още от: bulpress.eu

 

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.