ПРЕДЛАГАМЕ ПРОГРАМА СПЕШНО ЗА ИЗСЕЛВАНЕ НА РОМИ ОТ РОМСКИТЕ КВАРТАЛИ ПРЕДЛАГАМЕ КЪМ МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ МЛАДЕН МАРИНОВ ДА СЕ НАПРАВИ СЪВЕТ ЗА СИГУРНОСТТА ПО РОМСКИТЕ КВАРТАЛИ!

ПРЕДЛАГАМЕ ПРОГРАМА СПЕШНО ЗА ИЗСЕЛВАНЕ НА РОМИ ОТ РОМСКИТЕ КВАРТАЛИ ПРЕДЛАГАМЕ КЪМ МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ МЛАДЕН МАРИНОВ ДА СЕ НАПРАВИ СЪВЕТ ЗА СИГУРНОСТТА ПО РОМСКИТЕ КВАРТАЛИ!

Късно снощи се събра съвета по Сигурността към Вицепрезидента и главен комисар на ромите в България на Световната ромска организация Петко Асенов. Обсъди обстановката в Розино, Карловска община. Взе решение спешно да се предлага програма на Министъра на вътрешните работи и Министерски съвет да се предложи на министъра да се направи съвет по Сигурността за ромските квартал, който да бъде към министъра.

 

Ще си замълчим ли, ще вземем ли мерки в ромските махали, против тези бунтове убийства от ромски фамилии? Ще ги оставим ли да пречат и на другите семейства да живеят нормално и да се интегрират?

Съвета реши да се направи програма ”ИЗСЕЛВАНЕ”, която програма, ще вземе мерки за изселване на семейства и лица, които с години враждуват между си и се стрелят и колят по ромските семейства. Също така е обсъдено и мерките, които нарушават общественият ред с пускането на музикални уредби и не могат по цяла нощ цели квартали и градове да почиват от сватбите и увеселенията на ромите.

ЩЕ ПОЗВОЛИМ ЛИ В РОМСКИТЕ КВАРТАЛИ ДА СЕ ЛЕЕ КРЪВ ОЩЕ ОТ РОМСКИ ФАМИЛИИ И ДА СИ ПРАВЯТ КАКВОТО ИСКАТ?

Ще си замълчим ли и ще вземем ли мерки в ромските махали против тези бунтове, убийства от ромски фамилии?

Ще ги оставим ли да пречат и на другите семейства да живеят нормално и да се интегрират?

Ние от редакцията ще добавим:

Ромите – бит и реалност!

Интеграцията на ромите преминава през динамиката на възприемане на ценностите на Европа. Ромите искат да живеят мирно и спокойно.

Ромите видяха в чужбина какво е уреден и спокоен живот, но тук ги очаква племенното отношение на гетото.

Тук действат други правила – тартори, фамилии и жаждата за доминат и контрол на гетото и съпътстващите облаги често криминални в тази изолирана общност.

Главният комисар на ромите у нас Петко Асенов призовава да се спре агресията в ромските махали.
Държавата трябва да влезе във функцията си и да въдвори ред. Трябва да се спре тази ромска престъпност и всички да заживеят в мир и спокойствие.

Мъстта поражда само мъст, а кръвта не се измива с кръв и трябва да се знае, че насилието поражда само насилие.
Трябва всички институции да си влязат в ролята и да изпълнят функциите си.

Тези проблеми са У ДОМА и трябва ние да си ги решаваме .

Ромите са наши граждани, те са част от България и не трябва да игнорираме проблемите с тях. Трябва всички да работим за решаването на проблемите в България.

Източник: bez-cenzura

Виж още от: bulpress.eu

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.