Нарцисът е по-силен от Гербера!

Нарцисът е по-силен от Гербера!


Когато нарцисизмът е по-голям от герба става така и тук разумът отдавна не вирeе, тук егото и страхът са ароматите, които се носят в партийната градинка.
Корупцията е усещане, но алчността е порок. И така усещането за преяждане с власт също е вид алчност за която се борят еготата на двама самовлюбени субекта. Субективната истина е, че започва роене и една раздяла води до други такива.

Говоренето от типа на обиденото Его, че опцията “нова партия” не е изключена. Е ясен знак за това. Но има и други послания например на лидера на ГЕРБ “ще режа до дъно” отеква като ехо по всички етажи на властта. Партията е основана от безгръбначни индивиди, които самият страх за длъжността , поста или работата им е достатъчен да бъдат лоялни, но има и друга страна на монетата и това е, че в страх не лесно се живее и ако има алтернатива на страха биха се осмелили да разбият статуквото на империята на злото.

Обиденото Его предупреди Борисов, че не е в състояние да му запуши устата и дори като редови член той ще коментира политически решения, които смята за грешни или ще бъдат грешни с оглед на събития, които предстоят.

Това е и пряк удар по егото на лидера ти можеш да ме накажеш и да ме унизиш, но мен не ме е страх от теб и аз ще продължа да бъда себе си лидерът.

И така Ахмед Доган с един откос премахна Лютви Местан и такава е съдбата и на Цветанов с тези неща компромис в политиката не се правят. Местан имаше къде да се скрие, а Цветанов ще имали? Доган е твърде разумен докато Бойко е по-глуповат в методите си и тук хороскопа на Цветанов няма да е хубав. Коментарът на Цветанов: “Смятате ли, че ако имах поне някакъв запис, нямаше да го пусна в публичното пространство?”

Си беше директна заплаха, а Цветанов би трябвало да знае как реагира Борисов на заплахите. И така кукловодите на прехода знаят, че и магаре да сложат пак ще го изберат, но когато магаретата станат две и се заинатят тогава става трудно и ГЕРБ тръгват по наклонената страна на надолу.

А Цветанов ще бъде под знака на ретроградният Меркурий докато при Борисов все повече се отдалечава влиянието на Марс над своята партия. Роене, делене, интриги и мъст, която поражда още мъст.

Загуби и разходи, губене на влияние и почва, щавене и още много неща се крият в мракът, в който навлиза Борисов и Цветанов, а в мрака се крият сенките на отмъщението и там чакат притаили дъх много хора. Кошмарите им предстоят и докато народа злорадства залисан в сериалът ГЕРБ и БСП България ще продължи да потъва заедно с малцината останали коренни жители.

И така нарцисът е по-силен от гербера, но нацията ни става по-слаба.

Виж още от: bulpress.eu

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.