Затягане на редиците в БСП

Затягане на редиците в БСП


Затягане на редиците в БСП

След опити за вътрешни преврати, след провокация на вътрешната опозиция в БСП започнаха процеси.
Няма тектонични предвижване на пластове, напротив има укротяване на движението на пластовете.

Всички видяха как Корнелия подаде оставка и старите леко изкуфели бивши някакви си и настоящи пенсионери веднага извадиха няколко имена, с които да атакуват върха.
Това са стари закони, които гарантират дълги години на управление.

Всеки управленски кадър знае този номер например един директор – пуска приказка, че май ще се оттегля и гледа внимателно кой ще надигне глава за поста му, кой ще се натегне и ще се устреми към поста му и хоп този млад и амбициозен кадър изхвърча от работа и така се гарантира дълго управление когато няма кой да те смени.

На практика Нинова сега е обвинявана във вождизъм, но самата тя въведе ограничението на мандатите за управление в БСП на председател и депутати. В БСП трябва да се затягат редиците и резултатите на последните избори доказват това.
В крайна сметка това е политическо предприятие и трябва оптимизация и осъвременяване на някой дейности във фабриката на социалистите. Всичките искат да са началници, а кой ще работи?
Не се наемат и външни субекти, а вътрешните са в зависимостите на някой от кръговете.

Тук трябват конкретни цели и ангажименти и отговорности. Защо Нинова ще носи отговорност за слабите резултати на дадена област след като там си имат лидер, който я мрази?

Защо тези хора след като не работят за общото благо, а само за своето не си направят собствени партии, а са в БСП? Истината е, че Корнелия Нинова на първо място трябва да има отбор на който да вярва.
На второ място отбор от хора с професионални умения, а не от ласкатели.

На трето място на война се ходи с бойци не с маминото, лелиното, чичовото и този е на. Само хора калени в политическите битки са придобили умения, които могат да бъдат полезни в боя.

Прави впечатление, че политическите инженери също нямат ресурс, с който да управляват мълвата и улицата нямат ресурс да управляват социалните мрежи и не биха могли да създадат и едно настроение камо ли нагласа. Динамиката в БСП трябва да се промени, защото от пленум на пленум и от конгрес на конгрес, а времето лети като изчакването на някои решения са пагубни за партията. Най-сигурният начин да не се случи нещо и да се провалиш е да отложиш проблема.

Всеки грешен ход и загуба започва от отлагането му.
Младите в БСП носят на повече напрежение и на повече стрес, което предполага и повече динамика.

Успех можем да пожелаем, но успехът е следствие, а не функция.
Затягане на редиците в БСП е нужно, но трябват ясни отговорности и зад всяка дума да седят дела, а не оправдания.

Виж още от: bulpress.eu

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.