Това не е Украйна! Всичко това бе постигнато с вещата помощ на “съюзниците”!

Това не е Украйна! Всичко това бе постигнато с вещата помощ на "съюзниците"!
Това не е Украйна! Така изглежда едно от близо 600-те изчезнали български села!

Българските политици с провеждането на слугинажна и антибългарска политика прогониха над 3 000 000 (три милиона) българи от родината ни!

Без война!

Тази картина бе нарисувана с любезното съдействие на “съюзниците” ни, които вещо съветваха продажните ни политици как да съсипват и грабят държавата ни и да извършват нечуван геноцид над българските пенсионери!

След въвеждането на точковата пенсионна система по вещата препоръка на “съюзниците” ни, стотици хиляди пенсионери получаваха пенсии под 50 лева! Тези наши – български пенсионери бяха принудени да живеят с по-малко от 2 (два) лева на ден!

На тях нямаше кой да им помогне, както и на техните деца, които трябваше да емигрират, за да оцелеят!

Всичко това бе постигнато с вещата помощ на “съюзниците”!

Днес всички знаят, че България е най-бедната страна в ЕС, а голяма част от българите са работещи бедняци, които живеят на ръба на оцеляването!

https://www.facebook.com/dimitarbairaktarov/posts/10218837624311638

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.