Информационен апартейд

Информационен апартейд


До десет години всички хора ще са роби! Информационен апартейд е войната срещу фалшивите новини или свободата на словото!

Цифровизацията на Европа е глобално мрежово контролиране на бъдещият роб! Синхронизирането на базите данни е само една стъпка към робството! Мария Габриел, еврокомисарят от България, е в ресорът на Digital single market ICT Research & Innovation!
• Подготовка на амбициозни законодателни мерки за подобряване на свързаността на цифровия единен пазар чрез прекратяване на изолираното функциониране на националните системи в областта на регулирането на далекосъобщенията, законодателството за защита на авторското право и данните, управлението на радиовълните и при прилагането на правото в сферата на конкуренцията.
• Включване на по-амбициозни цели в текущата реформа на правилата на ЕС за далекосъобщенията и разработване на общ подход към управлението на използването на радиочестотния спектър в Съюза.
• Модернизиране на правилата в областта на авторското право.
• Разработване на мерки за подобряване на сигурността на онлайн съобщенията и преноса на данни.
• Подпомагане на внедряването на висококачествена цифрова инфраструктура. Зад всичко това се крие само едно супер компютър за 9 милиарда евро контролираш всички и всичко !

Вие сте непослушен роб и можете да бъдете изключени от системата и на практика да не съществувате за матрицата и никой няма да се противи, защото да не пострада !

До десет години всички ще сме роби и във всеки един от нас ще има чипове, с които ще ни следят и контролират !
Информационен апартейд ще прикрива всяко нещо, което се случва в ЕС. Именно тук е истинската битка, която започнаха с медиите !

Закон за осветляване на медиите – кой стой зад всеки сайт и какви са му доходите, от къде взима пари и с какво имущество разполага? Няколко заведени абсурдни дела, запор на сметките и имуществото му – край със свободата на словото!

Когато един компютър взема решенията за човешките съдби и когато изкуствен интелект анализира вашите действия и емоционални състояния всичко това прилича все повече на сюжет от филма Матрицата !
Джулиан Асанж:
„Това е последното свободно поколение… Управляващата система и нейния информационен апартейд са нещо, от което никой няма да може да избяга след едва десетилетие…Ние всички се превръщаме в част от тази Държава, независимо дали ни харесва, или не.“
Вие готови ли сте да си сложите чип и всичко да минава през него от заплатата Ви до пазаруването?

Готови ли сте да съществувате по този начин ?
Информационен апартейд е само началото, а след това няма да знаем какво се случва!

Loading...

Виж още от: bulpress.eu

 

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.