Гордост! Българка се завърна с корона от “Mis and Mister Planet”

Гордост! Българка се завърна с корона от “Mis and Mister Planet”
Носителката на титлата “Мис България” 2018 – Теодора Мудева, представи страната ни на международния конкурс “Mis and Mister Planet”, който по традиция се провежда в столицата на Грузия, Тбилиси.

Бургазлийката, която е професионална танцьорка, изпълни латино танц – микс от български модернизиран фолклор на фона на песента „Притури се планината“.

В надпреварата взеха участие момичета от близо 20 държави, сред които Азърбейджан, Беларус, Полша, Южна Африка, Таркастан, Испания, Италия и други.

Красавиците прекараха 6 дни заедно, като през цялото време бяха с журито, което ги оценяваше, наблюдавайки не само физическите им качества, но и държанието им една към друга, възпитанието, знанията и талантите им.

Ангажиментите на момичетата включваха гостуване в различни грузински медии, ревюта, организирани от грузински дизайнери, фотосесии и други.

Самият конкурс “Miss and Mister Planet” протече в няколко тура – дефиле с национални носии, бански, официални рокли и демонстриране на талант,пише кмета.бг..За представянето си българката се довери на дизайнерите Мариета Славчева и Стоян Радичев.

Победителките в надпреварата бяха две – титлата „Miss Planet Beauty 2019” спечели представителката на Румъния, а Grand Prize “Miss Planet Talent 2019” завоюва Теодора Мудева.

Loading...

Техни подгласнички станаха представителките на Украйна и Азърбейджан. / pirinskodelo.bg

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.