Американка в България: 16 американски навици, които загубих когато се преместих в България

Американка в България: 16 американски навици, които загубих когато се преместих в България1. Да си поръчвам от вкъщи

 1. Ако все още живееш с майка си и татко си и си поръчаш пица вкъщи, те очаква дълга тирада за това, как не заслужаваш нищо, от това което са ти дали и са се отказали заради теб. Защо ще си поръчваш сандвич или пица, като българската ти мама може набързо да направи една принцеса. И да не вземе да разбере българската ти баба, че искаш да ядеш друга храна освен нейната! 
 2. 2. Да си поръчвам онлайн

  Ако си поръчаш нещо онлайн в България, си под риск да не получиш това, което си поръчал, или да трябва да платиш повече отколкото очакваш, или никога да не получиш така желаната стока.

  3. Да мразя момента, в който трябва да посетя зъболекаря

  Когато осъзнах, че трябва да платя само $3 за кариес си запазих цял месец при зъболекаря.

  4. Да се интересувам от политика

  Всички млади хора са добре запознати какво се случва в българската политика, а аз си мислех че американската политика е драматична.

  5. Да правя упражнения

  Повечето български момичета, с които излизам мразят да се потят. Скъпи дами нека да си признаем, че потта ще развали гримът и прическата ни.

  6. Да ям пица

  bulpress tv

  Докато упражненията не са толкова на топ листата за момичетата, да поддържат фигурата си красива е на голяма почит. Да изглеждаш добре е на огромна висота и ще получиш брутално честен коментар от своята баба, ако си качила на килограми.

  7. Да си държа притесненията за себе си

  Хората седят с часове над едно експресо и си говорят за всичко и за нищо.

  8. Да ям в кафене

  Във България хората между 12 и 55 посещават тези места, и си говорят с часове там докато консумират едно кафе.

  9. Да се обличам в удобни дрехи

  В България всички носят много тясни и много модерни дрехи.

  10. Да плащам за забавления

  Защо да си купувам музиката и филмите, когато имам Zamunda и Vbox

  11. Да генерализирам

  “Вие пишете на кирилица значи сте всъщност руснаци?” О, колко грешах. Българите много държат на историята си (която е доста интересна и наистина стара), тъй че моля да им отдадете заслуженото.

  12. Да разчитам на технологиите

  Тук публичния транспорт не е съоръжен с климатици, а iPhone и таблетите струват два пъти повече отколкото в САЩ.

  13. Личното си пространство

  Тук винаги те питат колко пари изкарваш, на колко си години, обвързан ли си..Открих, че е по-лесно да отговориш, в отговор ще разбереш и повече за самите тях.

  14. Клубовете

  Американците не са най-добрите танцьори на света.

  Тук танците сякаш са нещо естествено за жените, които се извиват под звуците на почти всяко парче в клуба, а и мъжете не отстъпват.

  15. Бюрокрацията

  Тук бюрокрацията е голяма. Много често ми се случва от Мтел да не могат да ми обяснят защо всеки месец сметката ми е различна, и какво мога да направя, за да променя плана си. / matadornetwork.com

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.