КАК ДА РАЗПОЗНАЕМ ТЕРОРИСТ! Част 1.

КАК ДА РАЗПОЗНАЕМ ТЕРОРИСТ! Част 1. Стефан Пройнов Светлозар Минов

Реклама


КАК ДА РАЗПОЗНАЕМ ТЕРОРИСТ! Част 1.
ЖИВОТОСПАСЯВАЩА ИНФОРМАЦИЯ! СПОДЕЛИ!
„Тероризъм” идва от терор и страх, а кой е поръчителят и каква е крайната му цел?!
Tерористите се разделят на няколко вида, едните са промитите мозаци, вербувани от деца и обучавани в терористични лагери. Tе са най-опасни и основно са използвани за самоубийствени атаки, понеже са непоколебими.
Вторият вид са тези, които са с финансови облаги. Към тях спадат всички, които се присъединяват към дадена групировка заради пари.

Реклама

Третият вид, тези станали по принуда, примерно 80 процента от населеното на дадено село са джихадисти, а той ако откаже да се присъедини, го убиват.
Четвъртият са наследствените, тези,на които родителите им са били терористи или кoaлиционните сили са убили техен близък и те се присъединяват към тях.
Основният вид тероризъм в днешно време е политическо – религиозен.
Финансирането им е от всичко нелегално за което се сетите и ако обърнете внимание, след пристигането си в Европа те трескаво и много добре организирано започват с най-различна незаконна дейност, като в повечето райони даже изместват местните групировки.
По последни данни, зародишът на терористите е Исламабад- няколко фамилии ръководят терористичните структури в целия свят.

Възрастовата граница на терористите е намаляла в последните години и сега е от 20 до 35г.
Много са адаптивни, бързо научават езика в която и страна да се намират,като неговата цел в живота е нанасяне на поражения с максимален брой жертви.
По принцип се сливат с местното население, разполагат с много пари за изграждането на клетки в дадена страна, а България е уязвима в това отношение чрез ромските гета и цигански барони.
Важно: По принцип ходят с брада преди да извършат самоубийствен акт, после се обръсват, обличат най-новите си дрехи и в повечето случаи ги дрогират, като има втори човек с дистаннцонен взривател в случай, че се разколебае самоубиеца.
Погледите са им втренчени и неестествени.
Самите терористични актове се снимат с камери от някой от клетката,за да доказват пораженията пред своите лидери и света.

Преди извършване на терористичен акт винаги се води видеонаблюдение от тяхна страна, избират места и време, където се събират много хора.
Затова ако забележим човек от друга религия да снима обществена сграда в един и същи час на деня, това е признак.
Как да реагираме при атентат?
При поражения от терорист трябва да се прикрием на възможно най-близко укритие-дърво, бетон, канавка.
Където и да сме, никога не трябва да се оказва първа помощ на пострадалите,
защото в повечето случаи има вторична експлозия.
Обхвата на поражение е, човек самоубиец 50 метра, кола бомба 200 метра,а на
камион-бомба 2000 метра.

Изчаквате снишени докато дойде специализиран екип за да обезопаси района,но за жалост с такъв в България не разполагаме. Като тук трябва да напомним на органите на властта, че е необходимо светкавично да обучат и сформират подобни специализирани екипи, независимо от провалите, които претърпяха до този момент . Ситуацията и заплахите не търпят вече отлагане във времето.
Изнасилванията и грабежите от бежанци, които показват по платените медии, са заблуда на обикновенния човек. Реалната им цел е прекарването на оръжията, подготовка на експлозиви за нанасяне на кординирани терористични действия в световен мащаб.
Контрол над хората чрез фалшиви правителста, които ще им обещаят сигурност, а реално те са терористите
Терористичният акт в Барселона, прегазването на хора с микробуси и камиони показа, че могат да убиват и без взривове, което пак е част от подлият им план за прикриването на оръжията и експлозивитеи факта, че може и без тях да нанасят поражения.

Реклама

Но ние трябва да продължим борбата срещу уродите, естествено не с мечета и сърчица, а адекватни мерки, които да ги разколебаят и откажат завинаги.
Tова е война, която не може да бъде спечелена нито от армията, нито от полицията, защото заплахата е сред нас. На политиците също не трябва да разчитаме, те са част от този терор. „Тероризъм” идва от терор и страх, а кой е поръчителят и каква е крайната му цел?

Обикновенният човек трябва да бъде информиран, за да може да противодейства и да не се поддава на страха.
В момента изготвяме план за антитерористична дейност, с който да бъде запознат всеки човек, за да може да спаси живота както на себе си, така и на близките около него. Случващото се днес е много сериозно и човек трябва да бъде подготвен за всякакви извънредни ситуации и вместо жертва, да може да реагира адекватно във всяко положение!

Loading...

Очаквайте още полезни съвети от: Воински съюз „Васил Левски” и БНО пълчение „Шипка
Източник: bnoshipka.org


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.