След 1989 г. бяха построени стотици ВЕЦ-ове, които източиха водата от язовирите!

След 1989 г. бяха построени стотици ВЕЦ-ове, които източиха водата от язовирите!

Преди 1989г. в България бяха изградени стотици язовири и имахме огромни запаси от вода, след 1990г. не се е построил нито един язовир, алчните крадци построиха обаче хиляди вецове, с които източиха водата от язовирите и на всичкото отгоре им плащаме скъпия ток, а евтиния от АЕЦ Козлодуй се продава в чужбина.

Атанас Буров много точно е определил лакомията и простотията на българина, тя е безгранична!

„На българина всичко трябва да му се дава отмерено и никога да не му се плаща много високо. Защото като забогатее, той се забравя. Удря го на грабеж, разгул, разврат, покер. Става злобен и завистлив. Губи човешки образ. За него няма нищо свято на този свят. Парите отприщват пороците му, слабостите и злобата му.

Българският политик неминуемо свързва властта с пържолата, бута, жената, парата, златото. Парата е символът на властника в България. Той иска пари, пари, пари. Иска злато, злато, злато. Иска къщи, къщи, къщи.

Иска вили, вили, вили. Иска коли, коли, коли. И не за своя сметка – а за сметка на партията си, на държавата си, на народа си. Това властогонство е бясна болест – който е ухапан веднаж от нея – умира цял живот, като бесен. И е бесен за власт – срам и позор, но е така“. / Рангел Бараков

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.