„Синьо лято“ бе любим на милиони зрители по света, вижте какво разказват актьорите зад кадър…

Те бяха любими герои на повече от едно поколение деца.

Героите от „Синьо лято“ ни караха да смеем, да плачем и да се вълнуваме заедно с тях, докато преживяваха своите летни приключения.

Заедно с това обаче, зад светлините на прожекторите, те са преживявали свои лични драми, за които никой дори не е подозирал.

Кристина Торес (Десита) с усмивка си спомня любопитни истории от снимачната площадка. „Няколко месеца бяхме гаджета с Хави (Хуан Хосе Артеро) в живота.

Мнозина ми завиждаха, а и си бях направо за завиждане тогава“, споделя тя.

И докато в сериала Хавиер е гадже на най-добрата й приятелка—красивата Беатрис (В живота нейна сестра—Пилар Торес), то в живота ролите се сменят.

За разлика от Пилар, Кристина няма нищо против да се снима отново в сериали. Но и за разлика от нея, тя не преживява любовна драма по време на снимките, която става достояние на всички.

Днес двете звезди от „Синьо лято“ са медицински сестри, разкрива Кристина в интервю за „24 часа”. „Чуваме се често с останалите.

В живота останахме приятели, макар само Хави /Хуан/ да сбъдна мечтата си да бъде актьор. Често си говорим с Тито по телефона, Пираня живее близо до нас и сме постоянно заедно. С Хавиер си говорим редовно и с часове по телефона.

А когато имам време винаги го гледам на театралната постоановка“, споделя още екранната Деси за живота си след сериала.Двете сестри са напълнели, променени, доста години

Героите от сериала 30 години по-късно

след сериала и просто неузнаваеми. Въпреки това Кристина не е загубила приключенския си дух и с удоволствие признава, че би се снимала в някой сериал.

За разлика от нея обаче, сестра й Пилар Торес, далеч не е толкова спонтанна и прави всичко възможно, за да забрави дните, когато е била звезда. / bgspomen.com

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.