Руснаците направиха луда Niva 6×6 +ВИДЕО

Руснаците направиха луда Niva 6x6 +ВИДЕО

Niva 6×6.
В Русия направиха “аналог” на Mercedess G-class 6×6 – с шест колела. И резултатът е невероятен!

Напълно обикновената Niva се превърна в чудовище на шест колела. Новата LADA 6×6 с пет врати и две задни оси е перфектна и за най-сложните пътища с препятствия, твърди Юлиан Рабе от немското издание AutoBild.

Руският YouTube канал Garage 54 представи модификацията на обикновената Niva в чудовище на шест колела. Красивите фотографии на автомобила 6х6 предизвикаха интереса на група ентусиасти от Новосибирск, които решиха да дадат своя отговор на култовите мултифункционални Mercedess G53 AMG 6×6 и Hennessey VelociRaptor.

Сега собствениците на Garage 54 демонстрираха своята работа в мрежите: те направиха Niva 6х6 с пет врати и две задни оси, която лесно може да се справи с неравните терени.

Руснаците съживиха “автомобил от гроба”
През есента на 2018 г. руските YouTube-влогъри направиха един наистина интересен експеримент: провериха състоянието на автомобили, държани под земята една година.

Влад и екипът му изкопаха три стари автомобила – Audi 100 (C3), пето поколение Toyota Corolla и LADA 1200 – които са държани под земята цяла година, след което се опитаха да ги “съживят”. Как мислите, успели ли са?

Източник: bg.rbth.com

Виж още от: bulpress.eu

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.