Никой до сега не победи Бог! Само Борисов успя!

Никой до сега не победи Бог! Само Борисов успя!


От Нерон до комунистите никой не можа да победи Господ Бог. Днес обаче е друго – Бойко Борисов изкорени вярата в човека и така хората все по-малко се осланят на Господ Бог и все по-комерсиалното ежедневие измества духовното от нас!
Улисани в борбата за насъщният хората днес са по-атеисти от всякога !

Покварата и чалгата с наркотиците и бедността тласкат младите не в храмът, а на улицата, а там няма място за упование и молитва, защото там оцелява лошото, а не доброто !

Някога бабите ни водеха на църква, сменяха цветята пред иконата и палеха кандилото, но днес децата и внуците са отделени от бабите си те са в чужбина или в големият град!

Духовното и фолклорното образование от векове се крепи на бабите, които предаваха обичайте ни които са ни съхранили като народ през вековете и на робство и на страдания, които са направили нация със собствен бит и култура !

Днес тази пъпна връв е прекъсната, а в училищата се учи друго – проповядват се други религии и джендър практики и толерантност към другото, закопавайки родното!

И така бабите си умират, внуците им емигрират като цар далече и Бог високо, а страната ни с новите евроатлантически ценности е прегърнала толерантността и различието, унищожавайки нашето мило и родно!

Защо храмовете са празни ли, защото ги няма внуците до бабите!
И така разделението на народът си казва своето и унищожението на семейството – най-силната градивна клетка на обществото е факт!

Къде е църквата обаче?
Там където са бабите потънала в забрава и липсата на приемственост и вяра ще ни довърши като народ и ще се пръснем като плява!

Виж още от: bulpress.eu

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.