Мощната билка на прабългарите – Ползват я в КГБ и Байконур!

Мощната билка на прабългарите – Ползват я в КГБ и Байконур!
Аптекарят Никола Мангалджиев преоткри за света златен корен

Той усилва 250% мускулите и 175% ума, пият го в КГБ и Байконур. Cамоковският лечител цери болно сърце, стомах, бели дробове, цироза, простата, разширени вени, хипертония, лоша обмяна на веществата, слаба имунна система, последици от инсулт и инфаркт.

Мъж на средна възраст чака с патерици за преглед. “Кога ще ги хвърлиш”, питам го, колкото да завържа разговор пред кабинета. Борис от София бе лаконичен:“Имам силна остеопороза. Лекарите бяха скептични. Оперираха ме, смениха ставата с изкуствена и ендокринологът ми изписа лекарства, от които получих жестоки стомашни болки и просто ги отказах.

Продължих само с билковите препарати на Никола Мангалджиев. Като отидох на преглед, ендокринологът ми каза, че подобрението, което съм направил за 6-7 месеца, с техните лекарства го постигат за повече от година.

Билката Rhodiola rosea е известна с много имена – Златен корен, Розов корен, Вейка на Аарон и други.

Причината за това е, че се среща по високите планински местности на четири континента.

Растението е двусемеделно, от семейство Дебелецови. Расте на височини до 2 300 метра.

Обичайната височина на стръковете е 5 до 35 сантиметра, има наситеножълт цвят и силно олистено стебло.

Доказани ползи при хора:

Подобряване на менталните функции – доказано въздействие с двойно сляпо изследване при хора, които са показали подобрени възможности да смятат наум след 2 седмици употреба. Проведено е в бившия СССР; Борба с умората – доказано въздействие при военни, с двойно сляпо проучване в период на стрес, индуциран чрез физическо изтощение и недоспиване. Проведено е в СССР; Подобрява спортните и физическите изпълнения – малко двойно сляпо проучване в Белгия потвърждава ефекта при упражнения с аеробен характер.

Доказани ползи при лабораторни животни:

Височинна болест – изследванията предполагат, че екстрактът от златен корен облекчава симптомите на височинната болест. Химиотерапия – изследвания при плъхове показват предпазващ черния дроб ефект при плъхове, подложени на химиотерапия и приемащи екстракт от златен корен в добавка. Подобряване на имунитета – сравнително нови изследвания при мишки показват модулиране и подобряване на имунния отговор след употреба при успоредна употреба на екстракт от златен корен пише topscandal.info

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.