Карикатурите от Позитано 20

Карикатурите от Позитано 20


Вътрешно партийна опозиция е добре платена от Борисов инквизиция. На Позитано 20 най-голямата фабрика за политики в страната има вътрешно партийна опозиция и на практика това е една добре платена от Борисов инквизиция като неин кукловод е оня дето продаде дупката във Варна за милиони и същият дето години наред беше дал кола служебна на другият от Шумен дето тихичко пристъпва с чашката от сутрин, дето е техният другар, а покрай тях ченгета разиграват интригантски комар.

Корнелия е в поза инквизиция – всеки я дебне, всеки я предава, всеки на печалба от това мероприятие се надява. Едно нещо щом е в миналото там и му е мястото Румен Овчаров заявява, а така наречената опозиция трибуна получава. Истината е, че народът сам решава кой да го управлява, а на последните избори народът реши да не гласува уморен от партийните скандали и сплетни.

Това така наречената вътрешна опозиция цели да показва скандали, да хули и да мрази, и народа да се отврати, и да не припознае БСП като алтернатива и Борисов пак да управлява и пак да им плаща да плетът интриги дъртите хиени лежащи не на подвизи и на победи, а на стари лаври – кой кого бил прееб@л.

Корнелия Нинова ясно заяви, че тя иска промяна в партията и започна да я прави – отряза главата на спонсорът и главният интригант от пловдивският вилает, а на Борисов най-верният човек втори в листата влезна в така наречената вътрешна опозиция и от радост пощуря . И така старите другари по принцип не са другари, а членуват в клубове по интереси като служат на този, който коли и беси и тук има разделителна линия в БСП на идеи, цели, визия за БСП и за България като затова и те са в опозиция нещо като забравени вагони на някой пуста ЖП Гара ръждясала композиция. Само спомените им нашепват как вятъра са порили на младини,а днес непотребни и никому ненужни огладнели, озверели, спомняйки си за отминалите дни.Това, което е в историята там си остава!

Разбери няма да се върне Сталин нито Наполеон, няма да се върне и Станишев. Когато съдбата ти завой направи връщане назад няма, защото животът си върви, а ти избираш до кого да си – до старите отритнати муцуни съсипали партията твоя или да подминеш завоя и да продължиш напред с тези, които гледат напред. Да пожелаем Господ здраве и успех да даде на Нинова и нейният екип да довършат визията нова и от новият бардак старите муцуни да изпратят в забвение и мрак. Шепа опозиционери, правейки се на революционери вече минали през ръководните постове наричани другари днес са жалки карикатури от комикса на Борисов и компания чакащи трохи и подаяния не от БСП, а от властта.

Виж още от: bulpress.eu

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.