Изправи се! Надеждата умира преди страхът!

Изправи се! Надеждата умира преди страхът!


Надеждата умира преди страхът! Чудите се защо страхът е толкова голям ли, ами много хора са загубили надежда и са се подали на страхът. Страхът е този, който подчинява. Нищо в този живот не се постига със страх освен робство. Мая Манолова основа движение „Изправи се БГ“ и дава надежда на неоправданите, болните и слабите, тя винаги е до хората и е сред тях, тя носи надежда където и да се появи. Манолова с остър ум и безпощадна в изказът си няма кой да и устой в нито един политически дебат, защото тя говори юридически с факти.

А когато фактите говорят е така – всичко е проверено и тук няма място за второ мнение, защото истината е една и никой не може да спори с нея! Нейното оръжие е истината. Някой казват в спора се ражда истината, но не – там където има спор има компромис, а компромисът води до загуби и за двете страни. Истината е една и тя е неоспорима именно затова никой не смее да застане срещу Мая Манолова. Виж надеждата е тази, която спасява съдбите, надеждата е истинският дефицит в човешките души.

Виждали сме и Мая Манолова да прави компромиси в битки за които няма сили да победи, но всеки компромис е бил и за силната страна, което е малка победа. Хората забравят, че малката загуба понякога е голяма печалба, защото може и да бъде голяма загуба, нали? Без надеждата за утре за идните нашето утре ще друго по-мрачно като ние трябва да се изправим с нея и да я подкрепим, защото тя води нашата битка за оцеляване.

Мая Манолова работи за повдигането на Българският дух, а духът е по-силен от материята и рано или късно той ще победи, защото хората се пробуждат. Пробудилите се искат, искат промяна, а промяната сме ние, ние ще променим средата, в която живеем и едва когато се обединим в една кауза наречена България само заедно можем да се изправим и да спрем тиранията. Сподели тази публикация, ако още вярваш, че можем да спасим България, ако вярваш, че Мая Манолова носи надеждата за промяната.

Някой ще кажат „защо да я споделям на стената си, защо да я споделям по групите като една птичка пролет не прави“ и ние ще им кажем, че е така, но един петел цяло село буди, а ние трябва да пробудим надеждата за да се пропука страхът!

bulpress

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.