Госпожо Нинова, играем с живота на 7 милиона българи – трябва зряло да се постъпва!

Госпожо Нинова, играем с живота на 7 милиона българи - трябва зряло да се постъпва!


Госпожо Нинова..
Вината се отпива на малки глътки и се приема само с мезе. Превратаджийте доказани с броят загуби над ГЕРБ доказващи задкулисните им договорки и всяка една загуба е била добре планирана, но и предателство към електората, към всички спонсори, към всички, които са се надявали и са били лъгани.

Тези другарки и другари, които искат властта в БСП с какъв авторитет са?
Не малко общини призоваха Нинова да си оттегли оставката.

Някой пък казаха, че оттеглянето на оставката е оставам на всяка цена.
Според други конституционният съд вече е отхвърлил възможността за оттегляне на оставката .

Трети заявяват, че този грешен ход на Нинова вкарва БСП в юридически капан подобен, с който се разпадна и СДС.

Напрегната вечер и безсъние ще доведе до още грешки в утрешният ден.

Но едно е ясно Корнелия Нинова се ползва с огромно доверие на обществото, а факта, че всички са срещу нея означава, че тя не е от тях и резултатите го доказват . Сиви кръгове облечени в задкулисия и неподплатени обещания и лъжи за утре – „като дойдем на власт“ и задкулисни договорки в съзаклятничество от предатели и на хора без да може да им се вярва и на половин дума . Това ли трябва да е бъдещето на БСП, това ли са хората, които искат главата на Нинова ?

Трябва трезво да се мисли и зряло да се говори без емоция, без гняв и ярост, защото си играете със съдбите на милиони българи драги ми другарки и другари.
Оставката е морален акт за хора с чест и достойнство поискана от неморални гадове без капка чест и достойнство, а това е триумф на подлостта .

Да припомним думите на апостола „Играем с живота на 7 милиона българи — трябва зряло да се постъпва.“ — до Данаил Хр. Попов

Виж още от: bulpress.eu

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.