Вижте как изглежда днес Росица от култовия филм на соца „Неочаквана ваканция“

Вижте как изглежда днес Росица от култовия филм на соца „Неочаквана ваканция“
Има едно поколение, което е израснало с „Неочаквана ваканция“.

Всички бяха пленени от красотата, остроумието и смелостта на Росица, с нейното куче Цезар.

Росица се изпълнява от Албена Чакърова. Тя е родена в София на 6 октомври 1961 г. Майка й е дългогодишна тв режисьорка в БНТ, а баща й е актьорът Илия Чакъров. Завършила е ВИТИЗ при проф. Енчо Халачев.

Още като малка Албена участва във филма „Неочаквана ваканция“, с което става доста известна. След това играе и в „Сезонът на канарчетата“. Още като студентка се омъжва за актьора Емил Джамджиев, бивш съпруг на Виолета Гиндева.

Играе в Народния театър и в Сълза и смях.

Заедно с бате Николай Николаев заминават за Италия, играят в цирка. Принудена била да остави в България невръстната си дъщеричка. „В цирка дори да спиш с директора, пак няма да можеш да направиш тройно салтомортале“, казва Албена.

След одисеята с Емо Джамджиев, младата актриса се омъжва още два пъти. Хачо Бояджиев я взема на работа в телевизията, става водеща на тв продукциите „Домино“ и „Звезди в ефира“.

Минава през директорството на Хачо, на Гранитски и на Токаджиев.

Работи известно време във всекидневник и в Мобилтел.

Зад гърба й вече са три брака и има две деца. Нейната дъщеря София Джамджиева участва преди година в предаването „Две капки вода“.

flashnews.bg

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.