Ванга предрича атентат срещу Путин и болест за Тръмп през 2019 г.

Ванга предрича атентат срещу Путин и болест за Тръмп през 2019 г.

Ванга !
Британски вестник припомня, че сляпата българка е предсказала атентатите в Ню Йорк от 11 септември, Брекзит и възхода на “Ислямска държава“

Баба Ванга, която предвиди атентатите от 9/11 и Брекзит, е оставила предсказания и за 2019 г., пише британският The Sunday Express. Вестникът дори предупреждава, че ЕС трябва да се разтревожи от това.

Медията припомня, че сляпата българка, за която мнозина казват, че е предсказала атентатите в Ню Йорк от 11 септември 2001 година, Брекзит и възхода на „Ислямска държава“, е завещала и три важни пророчества за 2019-та.
Българската селянка, пише вестникът в неделното си издание, която точно предвиди, че 44 президент на САЩ ще е от афро-американски произход, е предсказала и европейски икономически срив, цунами в Азия и гигантски метеорит в Русия.

Руският президент Владимир Путин тя предупреждава да пази гърба си, защото през 2019-та ще има опит за покушение. А американският му колега Доналд Тръмп, според думите й, ще се разболее от мистериозна болест, която ще му донесе сериозни здравословни проблеми.

Тя е предупредила и за масивни мегаземетресения, които ще се случат до края на настоящата 2019 година.
Европейската икономическа криза българската врачка е свързала с излизането на Великобритания от Евросъюза и с трусове в Италия, които ще провокират нова криза за еврото.

Предсказанието й за цунами вече се сбъдна, след като поне 222 души загинаха, а 843-ма бяха ранени в Индонезия неотдавна.
Самият Путин вече спомена, че е бил цел на четири опита за покушение, което го е принудило да се огради от екип елитни командоси, заключава вестникът.

Източник: m.fakti.bg

Виж още от: bulpress.eu

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.