Бял елен слезе от планината! Народа вижда поличба за България

Бял елен слезе от Стара Планина и навлезе в лозята край Карловско, а удивени жители на околните села, които вече са успели да зърнат невероятното животно твърдят, че това е поличба за цяла България и винаги белите животни са се появявали в нашият фолклор, когато на българите им е било най – тежко.

Според мнозина успели да се докоснат до величественото животно, то изобщо не се притеснявало да си пасе трева пред погледите им, а те дори описват в социалната мрежа Фейсбук преживяванията си с притеснение, че животното може и да пострада, да го блъсне някоя кола или автомобил, защото пасе и близо до пътя.

Според по възрастните хора в региона белият елен е символ на надеждата, я появата му покрай градът в който се е родил апостола на свободата Васил Левски е показателна, че и днес в България всички чакат свободата и да се отхвърли тегобата на робството.

Робство, което днес се упражнява от политици и политически партии върху обикновеният човек. / informiran.net

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.