Страхотна Невяна Владинова! Взриви Марбея с три сребърни и един бронзов медал (ВИДЕО)

Страхотна Невяна Владинова! Взриви Марбея с три сребърни и един бронзов медал (ВИДЕО)
Страхотен уикенд записа Невяна Владинова в Гран при на Марбея. Красивата ни грация спечели четири медала във финалите на отделните уреди.

Три сребърни и един бронзов, а в събота остана на четвърто място в многобоя.

Неви спечели сребърните отличия на топка, лента и бухалки и остана на трето място на обръч.

Другата ни българка на турнира – Катрин Тасева, игра прекрасно и завърши на шесто място в многобоя в силна конкуренция. Катя не успя да спечели медал на отделните уреди.

Във финалите на обръч Невяна Владинова спечели бронз с оценка 18,050 точки.Пред нея останаха Александра Солдатова и Юлия Бравикова.

В съчетанието с топка Невяна Владинова завоюва сребърен медал с оценка 18,550 точкиКатрин Тасева остана на четвърто място с оценка 17,850 точки.

Във финала на бухалки Невяна буквално летеше по килима и за втори пореден ден мина границата от 19,000 точки. За изпълнението си чаровницата получи 19,100 точки! С тази оценка Неви заслужи още един сребърен медал.

Във финала на ленти Невяна Владинова отново остана в подножието на върха и завърши със сребърен медал след оценка 18,200 точки. В края на съчетанието Неви допусна леко омотаване на лентата, но не беше фатално. Истинска наслада обаче бе поведението на испанската публика, която избухна на “Булерия”-та на Давид Бисбал, на която Неви играе лентата си. Цялата зала скандираше “Невяна, Невяна” и изпрати със силни аплодисменти нашето момиче.

Катрин Тасева изигра много силна лента, за която получи 17,000 точки и остана на четвърто място. / blitz.bg

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.