Диана Петкова: Все едно този ужас се случва с мен

Диана Петкова: Все едно този ужас се случва с мен
Това са нашите момчета! Приемам всичко това все едно се случва на мен”, написа рекордьорката Диана Петкова на личния с Facebook по повод допинг скандала с тримата й съотборници от националния отбор

До Коледа Диана Петкова бе съотборничка на единия от тримата уличени в употреба на забранени препарати – Светлозар Николов (рекордьор на 400 м съчетано).

И двамата тренираха при Ботко Трендафилов в пловдивския клуб “Спринт”. Сега Диана учи и тренира в университета в Алабама.

„Нямаш друг избор и се доверяваш, доверяваш здравето, бъдещето и всяка една мечта! Някой от вас знае ли какво е да ти отнемат всичко, за което си се борил?, пита Петкова в групата на списание „Плуване водна топка във Фейсбук.

Диана Петкова: Все едно този ужас се случва с менНовиниИнформация

“Някой от вас знае ли какво е да се събудиш един ден и хората, които са твърдяли, че ги е грижа за теб, да ти кажат: „Не исках да сте вие момчета, ама сега ще си носите последствията”?

Ей така просто оставаш с отворена уста. Дори не знаеш от къде и какво са намерили в пробата. Знаете ли, тези момчета са на път да загубят бъдещето, за което са мечтали и са се борили с години?

Довериха се. Нямаха друг избор и сега „ще си носят последствията”.

Не мога да се побера в себе си, ами ако аз бях там?

Ами ако на мен бяха отнели всичко?

Повярвайте ми, те нямат друг избор, освен да бъдат на лагер с месеци и да си пият добавките.

Някои от нас дори нямаха право да тренират с личните си треньори, ако искаме да получаваме това, което заслужаваме!

Не забравяйте, това са нашите момчета!

Сега е момента, в който ще покажем, че наистина сме отбор!

Горе главите, с вас сме и ще се борим, дори това да ни струва всичко“, завършва коментара си Диана Петкова. / marica.bg

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.