Третия Рай ще се роди от пепелищата !


Моделът е изхабен и олигархичната номенклатура, не може да се самовъзпроизвежда !
Те не могат да произведат поколението, което трябва да ги унаследи ! Разграбиха заводите, но те не ги накараха да работя, а ги разпродадоха на скрап !

Не изучиха децата си и не ги възпитаха в капитализъм, а в презадоволен педераски олигофренизъм !
Клановете вече се щавят едни други заради благата им, а и алчността им ! Жанвиденовата зима е като детска игра пред това, което предстой!
Само в пепелищата на ада може да се оцени Раят !

Деофшоризиране в света!
Панама Гейт и Анонимните изпуснаха целенасочено информация за всички, които са крали по света и си мислят, че са скрили откраднатото по офшорни фирми и сметки !

Има достатъчно международни закони и банкови закони и начини зад всеки капитал в света да се знае кой седи, зад всяка офшорна фирма да се знае кой седи !
Няма скрито покрито и в света, и в международен конспект върви деофшоризиране на зони и кръгове !

Вълците, че са вълци и тях ги хапят бълхи, а службите не са бълхи, а ловци на вреден дивеч !
Спомняте ли си банковата криза в Гърция, а кризата в Кипър като офшорна държава знаете ли колко Българи от тези в елитите изгоряха по някои друг милион ?

От векове благата само сменят владеенето си и владетелят си сребърните монети на Юда са го надживели така ще бъде и със златото и парите им ! Истината е, че статуквото се самоунищожи и краят на тези, които ни управляват е дошъл, но те просто не го знаят !
Войната на олигарсите обаче ще съсипе държавата ни, хората и територията ни!
И така след пепелищата на Ада ще дойде Раят !
Който оцелее ще разправя – имало едно време, но дойде друго време ! Апокалипсисът е посят не само в историята ни, а и в семействата на тези, които разпиляха семената !

Виж още от: bulpress.eu

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.