Тони Димитрова: Никога няма да напусна България, аз съм от тези, които остават

Тони Димитрова: Никога няма да напусна България, аз съм от тези, които остават
Тони Димитрова разкри как отбелязват Великден тя и семейството й.

Според нея не е нужно да е много богата трапезата за празника, а да са нахранени душите ни.

„Днес няма да празнувам, защото съм на работа. По принцип не меся козунаци, но пък украсихме къщата с красиви, цветни неща, заедно с моята дъщеря”, сподели обичаната певица.

Тя се надява летният туристически сезон да е силен, защото всички са се измъчили по време на пандемията.

“Никога няма да напусна България. Това са едни изблици. И аз, като повечето хора, стоя в социалните мрежи, особено докато пътувам и така ми минава времето.

Имах един период на обостряне, защото всеки пишеше, коментираше и с думите си вадеше ножа и колеше наред. На базата на зли изказвания започнах да чистя листата си. Казах си – няма как, няма как да се обиждаме и да общуваме.

Обидата е най-жестокото оръжие. Не, няма да напусна България никога. Аз съм от тези, които остават. Всичко зависи от нас! Но бих напуснала жилището си.

Пред мен сега отново ще се строи и няма да виждам морето. Но кой го касае… морето е на 200 метра от мен. Това отново е изблик, емоция, но аз съм си такава”, категорична е Тони Димитрова в ефира на Нова.

“Хората в Бургас са много обичливи, приемаме всички с отворени сърца. Чува се доста руска реч вече, но аз съм с добър руски. Всеки е добре дошъл тук. Важното е да сме човечни. Вярвам в чудеса. Никога няма да убия детето в себе си с реализма. Ако доброто е част от душата, значи аз съм непоправимо инфантилна.

Вярвам до последно в това. Каквото и да се случва, вярвам, че доброто винаги ще победи. То е част от чудесата в този свят. Не мога да бъда недоволна от моя живот. Случили са ми са толкова неща, срещам много обич от хората”, каза още певицата.

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.