Тези дърти комуняги плачат за тояги!

Тези дърти комуняги плачат за тояги!


Не е важно дали Вътрешната опозиция е бламирала Корнелия Нинова, а дали народът няма да бламира самата БСП на следващите избори.

Дебата по вътрешно партийната кавга води до нагласа в обществото, че видите ли тези се карат и не могат да се разберат как тогава ще ни поведат?

Тези стари бивши тарикати лодката на БСП дето все клатят със заигравки, със страхове, с намеци за компромати какви другари са, егати?

Алчни дърти козли, които са много зли и създават ситуации, в които да пречат на работните процеси .

Румен Овчаров посочи точните имена на хората, които създават раздори в БСП и това са Гергов, Дъбов, Миков и Сергей Станишев, а Мерджанов заяви, че не било другарско да ги посочва тези, които са от задкулисието . Войната в БСП е срещу Румен Овчаров, а спонсорираните опозиционери от ГЕРБ и Бойко Борисов що не вземат да си обират крушите, а не да пречат на партията да си върви по пътя.

Има една максима „не е нужно да си важен, важно е да си нужен“, а тези дърти комуняги плачат за тояги, че хем са ненужни, хем искат да са важни.

Спрете с Вашите ченгеджийски постановки, че те са много прости.

Старите комунисти никому ненужни, никому немили време е да си ходят, че от тях смърди само на гнило.
Ние от свободните медии няма да се поддадем на ченгеджийският тормоз всеки ден.

Виж още от: bulpress.eu

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.