Стрелба в Страсбург! Хората са в паника!


Стрелба в Страсбург! Хората са в паника! Очевидна неспособност на службите да реагират на терористични атентати! Правителството е призовало хората да останат по домовете си ! Това е мярката хората да останат по домовете си, хората не са обучени да реагират на такива ситуации !

Да, всички трябва да сме в траур, но всички си спомняхме и че някога в България имаше Държавна Сигурност, а децата и младежите бяха обучавани във военно дело! Всички мъже имаха военна подготовка – казармата беше школа, а хората бяха обучени и подготвени да реагират в критични ситуации!

Всяка къща бе заредена с големи количества храна – зимнина и продукти както и със свещи, газови лампи и всичко необходимо за голям период на криза ! Най-важното е, че хората бяха психически и професионално да оцеляват в такива ситуации !

Днес тероризма е бичът на света, но и за да има превенция службите трябва да са подготвени !
Никой не е готов за атентати, никой не е готов и за война, но можем да се подготвим стига държавата ни да има такава превантивна и полезна мисия към нацията си !
Вижте Швейцария – има евакуационен план за всеки един от своите жители, а Европа казва „приберете се по домовете“!

Америка казва „приберете се по домовете“!
Но в Русия не е така !

Ние готови ли сме в кризисни моменти, готови ли сме за най-лошото, защото то връхлита без да пита?

Виж още от: bulpress.eu

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.