Софиянка забрави детето си в тоалетната и преживя голям кошмар

Софиянка забрави детето си в тоалетната и преживя голям кошмар
Майка от София разкрива комичен момент от възпитанието на детето си. Тя признава, че сега се смее на цялата ситуация, но е изпитала истински ужас.

Ето какво пише тя в групите за споделяне във Фейсбук:

„Току-що забравих детето в тоалетната…

Идва тригодишният Роско и ме води в тоалетната да върши една работа. Слагам му седалката, настанявам го и понеже пържех кюфтета, му казах да вика силно, когато е готов.

Ама Велизар да мине и понеже е много подреден, да затвори вратите.

Оправих кюфтетата, хапнах си половин чиния разкошен сладкиш, с който една мила приятелка ме почерпи. Батко им се прибра от пазар, метна ми торбата, наредих я в хладилника. Баща им се появи, разменихме две думи, излезе да зарежда котела.

Аз чепках нещо на лаптопа. Скарах се на Бранимир да изкара Борето от кошарата и продължих да нагъвам от сладкиша. Когато същият този Бранимир не попита съвсем равнодушно:

– А Роско къде е?

Няма да ви казвам какво ми мина през ума за тези 20 метра, които изминах от кухнята до тоалетната. Отварям врата след врата и се кръстя.

Виждам го на тоалетната чиния. Седи си мирно и кротко. Хвърлям се на врата му и се извинявам. Признавам си.

– Росолинчо, мамин златен, извинявай. Направо те забравих!

И го прегръщам, и го целувам. Поне половин час е минал.

А той завалията седи кротко и ме гледа с огромните си тъжни очи.

– Още ак*м, мамо… Не съм готов.“

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.