Русенка, прочула се като дизайнер в Калифорния, отваря магазин в родния си град

Русенка, прочула се като дизайнер в Калифорния, отваря магазин в родния си град
Талантливата дама се прочу със своите успехи и пробив на световните сцени, след като през миналата година тя стана част от екипа на известната изпълнителка Кейти Пери.

Българката отговаряше за облеклото на звездата за участието й в едно от най-гледаните предавания – шоуто на Супербоул.

Виктория работи съвместно и с перлата на Бродуей Идина Мензел – актрисата, която озвучава принцеса Елза в прочутата анимация „Замръзналото кралство“. Нашата сънародничка също така изработва  костюми за известна водеща на телевизионно шоу, излъчвано в Холивуд.

Образованието, което получава в гимназията по облекло в Русе, й дава много силен тласък и изключително добра подготовка.

Една от мечтите й е да развие бизнеса си в Русе, като осигурява работни места и възможности за младите хора.

Амбициозната дизайнерка има своя компания за спортни облекла – Vfit, като досега продажбите са се осъществявали онлайн, но в момента подготвя откриването на магазин, който ще предлага нейни модели. / Десант

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.