Румен Овчаров за Корнелия Нинова и истината за позитано

Румен Овчаров за Корнелия Нинова и истината за позитано


Румен Овчаров цитира Сенека: Ще получиш това, което си искал, че за да разбереш, че никога не си го искал

И така разни хора обладани от желанието да свалят Корнелия Нинова от поста за да се видят с пари както казва единият от тях ще разберат, че проблема не е в бедността им, защото всички задкулисни играчи не са бедни в БСП, а проблемът е в алчността им.

Ние ще добавим в този ред на мисли на Румен Овчаров и една друга сентенция на Сенека младши „Не е беден този, който има малко, беден е този, който иска много”. Овчаров заяви, че това е и грешка на лидерката на БСП Корнелия Нинова.

Омразата и ненавистта и личните вендета взимат връх и трябва да се действа с разум в БСП. Да се консолидираме и да вървим напред.

Намаляването на субсидията е голям удар и по БСП, ГЕРБ имат по 20 милиона по сметките си, а БСП имат има няма 300 хиляди. Как се правят избори без пари?

Това, което твърдо акцентира Румен Овчаров е: “БСП няма бъдеще, начело с хора като Георги Гергов, Мишо Миков, Сергей Станишев, Димитър Дъбов.
Те са миналото на партията, те са задкулисието. Нинова извади партията от задкулисието”. Това заяви членът на НС на БСП Румен Овчаров в предаването “Тази събота и неделя”. Време е да се даде път на младите хора.

Той припомни, че днешната ситуация прилича на ситуацията от 1996 г., когато една група в БСП бе решила на всяка цена да свали лидера на партията. “Това доведе до оставката на Жан Виденов, но хвърли държавата и партията в хаос. За щастие БСП днес не е в управлението, няма опасност да хвърлим държавата в хаос. Но има опасност да хвърлим партията в юридически блокаж”, предупреди Румен Овчаров.

Говори обективно и назовава хората и проблемите .“Визия за България“ преминава и през нова визия на БСП колкото и трудно да им е на някой хора да го приемът.

Времето поставя всекиго на мястото му.

Исторически доказана истина.

Виж още от: bulpress.eu

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.