Разумът победи драматизмът

Разумът победи драматизмът


Разумът надделя в БСП над преките мераци на някой другари от минният отдел да взривят силните основи на партията с цел лично облагодетелстване от ГЕРБ. Дали тези дето сеят ветрове ще пожънат бури ние не знаем, но едно е ясно с тези другари и такива резултати.

Валери Жаблянов с напоителен на моменти, разочароващ на моменти, отегчителен, но със силен завършек. Смели пожелания не толкова обективно изказани със сериозна критика . Бяха набелязани и точките по който ще се работи . По-близо до хората за социална справедливост и за нуждите на хората – това са посланията, но дела не виждаме .

Разумът победи или разумът и инстинктите за самосъхранение на партията?
Да пожелаем на БСП да изгради ясна и точна стратегия за победа .
Да пожелаем на БСП ясно да погледне в себе си кой помага и кой вреди, и с кого бъдещето ще си гради.

Да пожелаем на БСП успех, но успехът идва с работата и ако те до сега не са разбрали кой работи и кой пречи то работата ще е много зле.

С разум, но не с конформизъм и с иновация, но премерена за всяка ситуация. Не се подавайте на вътрешни интриги и крадци на време и всякакви такива препъни камъни. Драматизмът сега е за вътрешната опозиция, с разум трябва да се действа, ключовата дума е действа . Дела трябват, а не думи.

Виж още от: bulpress.eu

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.