Продукти от българска роза триумфират в Испания

Продукти от българска роза триумфират в Испания
За пореден път традиционните български продукти базирани на маслодайната ни роза – Роза Дамасцена (Rosa damascena) се харесаха в Западна Европа.

Читател на сайта Чуждоземец ни информира, че интереса към този тип продукти е бил отново много голям, този път във Валядолид, Испания.

Ето и какво ни пише Елена Илиева:

“Здравейте. Тъй като Вие отразявате много от Българските постижения в чужбина Ви предоставям информация,която може би ще е от полза.

В Испания, Валядолид има магазин за Българска роза от близо 3г.

Продуктите се приемат много добре от испанците.

Тази неделя се състоя един пазар във голям търговски център и имаше щанд на магазина за Българска роза.

Интереса, който беше предизвикан у хората беше много голям.

Българската роза триумфира.

Можете да посетите и нашата страница в Фейсбук La Magia de las Rosas Valladolid  https://www.facebook.com/LA-MAGIA-DE-LAS-ROSAS-549150628486000/?pnref=story “

Екипа направи свое проучване, което доказа, че българската роза се харесва не само във Валядолид, но и в десетки други испански градове.

Можете да намерите нашите традиционни продукти почти във всеки по-голям град в Испания, достатъчно е да потърсите в Google. / chujdozemec.com

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.