Малката певица Поли Иванова е световен хит с 47 млн. гледания на видео във фейсбук [ВИДЕО]

Малката певица Поли Иванова е световен хит с 47 млн. гледания на видео във фейсбук [ВИДЕО]
Малката и изключително талантлива българска певица Поля Иванова направи истински фурор на световно ниво.

Видео на изпълнение на бургазлийката на We Will Rock You на Националния стадион “Васил Левски” бе качено в страницата I Love Music във фейсбук на 1 август. И се превърна в световен хит. Още преди изтичането на месеца видеото е гледано над 47 милиона пъти и е споделено близо 1,1 млн. пъти.

Публикувалите видеото са го озаглавили “10-годишно момиче пее We Will Rock You”. Десетки хиляди коментират и засипват Поли с похвали. “Като британка бих казала – тя направо разтриса с това изпълнение.

Фреди Меркюри би бил горд, ако види това”, гласи един от коментарите. “Какво невероятно малко момиче! Каква увереност! Свършила е приказна работа, изпявайки тази трудна песен с великолепна дикция”, се казва в друг. Включват се и българи, които с гордост запознават милионите впечатлени с националността на талантливата Поли: “Тя е българка!”

Изпълнението на Поля Иванова е от програмата преди грандиозния благотворителен футболен мач на фондация “Димитър Бербатов” срещу звезден тим на фондация “Луиш Фиго” All Stars 2017 на националния стадион в София на 14 юни 2017 г.

Поли е сред талантите, попаднали в клуба на “Успелите деца на България” на фондацията на Бербатов. Именно такива деца участват в програмата – за да бъде показан талантът им и на всички в България, и по света.

Видео с изпълнението на Поли е качено в канала ѝ в youtube през 2018 г., но в началото на този август го откриват и качват и във фейсбук страницата, където резултатът само досега е 47 млн. гледания.

По време на изпълнението Поли е на 10 г. Тя е родена на 6 октомври 2006 г. в Бургас, но вече със семейството си живее в София. / 24 часа

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.