Македонският ММА боец Деян Стефановски: Срам ме е да кажа, че съм македонец, от сега нататък ще казвам, че съм българин!

Македонският ММА боец Деян Стефановски: Срам ме е да кажа, че съм македонец, от сега нататък ще казвам, че съм българин!
“От последната борба ще казвам, че съм българин, защото ми е неудобно да кажа, че съм македонец.” (​„Од следнава борба ќе кажувам дека сум Бугарин, затоа што ми е срам да кажам дека сум Македонец.”)

Общината не ме подкрепяше. Имат пари само в хандбала, където всеки месец взимат заплата от 500-600 евро. Аз се бия в чужбина.

За мен веднъж в годината им беше трудно да пуснат 200 евро.

Твърде съм разочарован. Не го очаквах това. Не мога да разбера защо не искат да помогнат. Не знаят какво е да се влезе в клетката, не знаят какво е любов към такъв спорт “, казва Стефаноски, който на 16 април ще посети в Сърбия против Стефан Секулич на” Serbian Battelle Championship 9 “, а на 30 в Германия.

Той приветства спонсорите, които максимално помагат, но е много разочарован от общината.

“Не знаят колко е скъп нашият спорт. Затова няма спорт в Македония, защо някои трябва да крадат”, отбелязва Стефаноски. / infomaknews.com

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.