Магданоз! Първо започна да го пие сестра ми, но като видях ефекта, започнах и аз! Невероятно, винаги съм мислела, че се използва само за салати!

Магданоз! Първо започна да го пие сестра ми, но като видях ефекта, започнах и аз! Невероятно, винаги съм мислела, че се използва само за салати!
Ароматният магданоз – едно чудесно допълнение и украшение на много ястия.

Веднага след като започне летният сезон, тялото сякаш само иска от вас да го включите в диетата си. И има защо:

той съдържа големи количества незаменими аминокиселини, витамин А и фолиева киселина.

Освен факта, че магданозът има положителен ефект върху зрението, нормализира кръвното налягане и подобрява нивото на хемоглобина в тялото, той има едно много интересно предимство за намаляване на теглото. Магданозът всъщност е диуретик, помага да се отървете от подуването.

Така магданозът способства за внимателното отделяне на излишната течност от организма, без да нарушава баланса на сол, което го прави един добър инструмент за намаляване на теглото.

магданоз за <a href=Отслабване

Как да отслабнете с магданоз?

За целта ежедневно трябва да използвате даденат отвара от листата на магданоза, но не бива да превишавате дадената норма, за да има достатъчно силен диуретичен ефект.

ПРИГОТВЯНЕ:

5 супени лъжици нарязан магданоз трябва да се залеят с 1 литър вряща вода. Покриват се и течността се оставя да се запари в продължение на 20 минути.

магданоз за <a href=отслабване“ />Отварата се консумира ежедневно в продължение на не повече от 5 дни. Това време ще е достатъчно за напитката да ви донесе желаната полза – да изчисти тялото ви от нежеланите течности и токсини.

Правилният хранителен режим ще се подобри резултата пише zajenata.bg.

Източник: lekuvai

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.