За да е винаги богата къщата: 10 народни вярвания за привличане на пари!

За да е винаги богата къщата: 10 народни вярвания за привличане на пари!
Начинът, по който се отнасяте към парите, дори и положението на метлата в къщата, казват нашите стари, може да се отрази на финансовата ситуация в дома.

1. Когато заемете пари и търсите повишаване

Повишението трябва да търсите в сряда по време на деня.

Няма назаем пари от приятели и познати във вторник.

Както се смята, сутрин трябва да давате и вземате заем, защото някакви операции с пари, които се управляват вечер водят към гибел. Опитайте се никога да не търсите заем, а често давайте пари на тези, които търсят, защото така ще програмирате да ви се върнат по друг начин.

2. Заплатата трябва да пренощува

Парите, които сте спечелили трябва да обикнат дома ви, така че в деня, когато получите заплата, запазете я до другия ден. Цялата сума, според вярата, трябва да пренощува в дома ви.

3. Какво не се дава назаем на съседите

На съседите не трябва да заемете хляб или сол защото паричната сигурност може да напусне дома ви.

4. Пари няма да имате, ако почиствате трохите от масата с ръка.

5. Когато джобовете носят пари

Джобовете от дрехата, която виси в гардероба напълнете с метални и книжни пари. Парите не обичат скъсани джобове или скъсани копчета.

6. Старо схващане за ефедра

За да има в къщата пари, метлата трябва да държите с дръжката надолу.

7. Направете триъгълник от 10 лв В най-малката преграда от портфейла съхранявайте банкнота от 10 лева свити в триъгълник. Също така, в портфейла трябва да има и щастлива монета – първи спечелените пари или получени от добър човек. Тази монета не трябва да харчите – тя е талисман на финансовата сигурност. В противен случай, парите могат да се сърдят и да не идват до ръцете.

8. Съхранение на пари

Никога не съхранявайте портфейла празен, в него нека има поне някоя стотинка. Всички пари трябва с основната страна да бъдат обърнати към собственика им.

9. Не извършвайте кражба на чуждо щастие

Получените пари, нечестно спечелени, намерени, или скъсани, не носят щастие и затова не трябва да ги държите в портфейла си. Разделете с бедните или бързо похарчете.

10. Дръжте голяма банкнота

В къщата или апартамента трябва да съхранявате голяма банкнота, която ще се напълни с вашата енергия и започва да привлича пари. / За Жената

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.