Защо всички се страхуват от Румен Радев?

Защо всички се страхуват от Румен Радев?


Защо според Вас всички се страхуват от президентът Румен Радев? Вижте истината, която ще Ви шокира!

Президентът Румен Радев е с най-висок рейтинг в страната ни!

При условие, че всички телевизии и големи медии са срещу него!
При условие, че централата на ГЕРБ има пълчища от тролове, които да го сквернят в социалните мрежи !

При условие, че стотици са медиите и техните сателити, които денонощно се занимават с него или с неговото семейство!
Как бил облечен той или жена му какво казал !
Какво направил баща му децата му това или онова !

Денонощно машината на ГЕРБ произвежда измислени фалшиви новини, измислят всякакви сценарии, в които да бъде вкаран в капан Радев или Йотова, или някой от кабинетът му !

Защо ли, защото народът го обича и рейтингът му постоянно нараства правопропорционално на омразата им към него!

Видеа, колажи и манипулации се сипят в социалните мрежи срещу него !

Но народът го обича, защото вижда в него надежда, вижда спасение ! Над 2 милиона гласуваха за него, но над три милиона са в чужбина прокудени от това правителство и като добавим и още 70% от българите, които са разочаровани от политиците и не гласуват, а истината е, че тези, който мразят ГЕРБ и техните така наречен коалиционни партньори и така цифрата става не просто голяма, а огромна !

Да не говорим и в личен план какви са образованията и ценза на Цветанов и Борисов, че статията ще стане смешна направо! Румен Радев седи сериозно като мъж докато за тях не е сигурно колкото и комплекси да избиват!

След като всички медии са срещу него да добавим и всички те тези 20 министерства и над 40 агенции, които се управляват от ГЕРБ и техният ресурс, правомощия и техните действия срещу президентът ни смятайте каква огромна армия се грижи той да има гафове и с него да има скандали за да се споменава името му с негативен коментар и да се втълпява на обществото, че той не е най-добрият избор !

ТОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯТ ИЗБОР И ХОРАТА ГО НАПРАВИХА!

Прави впечатление, че той седи достатъчно далеч и от БСП и от ГЕРБ, и от останалите политически формати !

Дистанцията му е задължителна като се има в предвид колко са тези, които искат да му навредят !
И така на практика обаче рейтингът на Румен Радев расте докато този на Бойко пада, а Цветанов отдавна няма такъв !
Ние трябва да споделяме позитивните новини за Румен Радев за да отговорим еквивалентно на тролската гвардия изпълнена с омраза от ГЕРБ и другите !
Да пожелаем здраве и успех в личен и професионален план на президента и нека силата да бъде с него, а ние просто ще споделяме в социалните мрежи за да виждат колко много хора го обичат!

Тях не ги е страх от него, а от народната любов, която е с него ! Такива са герберасите като въглени са – ако не могат да те изгорят то ще те очернят, но ние сме повече от тях и не ще позволим да осквернят името на Румен Радев!

Аз заставам зад президента Румен Радев и ще споделя това на стената си, а ти?

Виж още от: bulpress

 

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.