Елизабет Виталиева – Дете на България

Елизабет Виталиева - Дете на България
Елизабет Виталиева е само на 9г. от град Мездра и преди месец излезе 3-тата и авторска песен, която се казва “Дете на България” като с нея се класира на 20 място в детската школова визия за 2019г., в която са участвали 39 държави.

На есен е 3-ти клас, преминала е с отличен и има много награди от национални, регионални и международни фестивали и събори.

Новата и песен вече е факт, музика и аранжимент Светослав Лобошки, текст на автора на стихосбирката “Бели рози” Олга Върбанова. Песента е подходяща за възрастта и много весела и закачлива, дискотечна, само че заглавието остава в тайна.

Ученичка е в СУ “Иван Вазов” и работи по-албума като заедно още 2-ма композитори работят по новите песни, към албума ще има и няколко народни, и песни на други топ  композитори в България!

Предстой през месец Юли видео реализацията на македонската песен “Тежко мина моята младост докторе”, а през Август “Лобошката песен”.

Ето и снимка от фестивала “Отворено сърце 2019” Велико Търново

Също тренира хип-хоп танци, поди на солфеш и пиано и е солистка на ВГ “Детски Свят-мини” в Мездра

Ето я и авторската песен на младата изпълнителка:

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.