Елена, битката продължава!

Елена, битката продължава!

Правителството на ГЕРБ и по-специално Бойко Борисов има за какво да се притесняват! Елена Йончева изнася войната при началниците на Борисов в Брюксел. Политическата промяна в Европа е такава, че дава една реалност за справяне на България с мафията отвън след като очевидно няма желание за това отвътре.

Елена Йончева заяви, че на всички фронтове на които се търси истината и справедливостта ще продължат да се борят с подкрепата на Европа.

След като Бойко Борисов на практика няма кой да го накаже у нас то целият поглед е насочен към Европейската прокуратура с надежда политико-икономическата мафия да бъде изложена на показ и тя да поеме отговорността си пред закона и пред народа.

За съжаление обаче Йончева намекна, че хората не вярват на системата у нас, не вярват и на политиците, и на Европа дори не вярват. Но в крайна сметка БСП е единствената реална опозиция на този етап, която може да свали ГЕРБ от едноличната им власт обхванала всички бизнеси и цялата държава в мрежите си за контрол и сфери на влияние.

Дали Българският народ ще доживее да види политици в затвора, дали ще има Видовден обаче или препълнените черни каси на мафията ще си купят европейски индулгенции ще стане ясно след като Европейската прокуратура започне реални разследвания у нас!

Елена показа готовност тя и БСП да вървят по пътя по който са поели, а именно да покажат на Европа истината, а тя като арбитър да каже, да покаже и да накаже мафията у нас, защото тук в България всички са зависими от Борисов и компания и както казва Цветанов „мене няма кой да ме накаже“ та и Бойко така се чувства в страната ни. Усещането за безнаказаност е като онова усещане за корупция – има го.

Виж още от: bulpress.eu

 

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.