Диктатура на пролетариата

Диктатура на пролетариата


Диктатура на пролетариата Бойко Борисов – диктаторът на България! Борисов абсорбира толкова много власт, че вече не му трябва да се харесва на хората !

Нито Хитлер, нито Сталин са имали рейтинг, но са управлявали !
И ако до вчера Борисов бе жертва на рейтингът и се съобразяваше с това какво ще кажат хората, днес вече не е така ! Днес няма кой да осъди Борисов, няма и кой да го арестува, няма и кой народът да вдигне нито да го разбунтува!

Днес няма кой да го свали от власт, защото той е самата власт, но да не забравяме, че много диктатори са идвали на този свят, идвали – минало време! Минало време, защото и те са си отишли !
Виждаме, че опозицията е някак си васална – Борисов поздрави Станишев, а Нинова – Борисов и това не е политическа култура, а символ на респект или страх от този диктатор превърнал се в нечовек !

Тъжно е когато и надежда няма, мъчно е когато светлина в тунела не остана! Хората наведени са пред диктаторът в епохата на Борисов 3, а Борисов 4 не ще с никого да се съобрази ! Страх и след страхът още страх, а народът ни става все по-слаб и слаб и така народът се предава и няма утре и няма, и няма!

Велик народ сме ние Българите в историческият план, но днес загубили сме онзи плам !
Онзи плам, с който 500 години глава не преклонихме, онзи план, с който и комунистите изкоренихме, онзи плам, който в душите грее!
Днес всички сме на колене, а утре няма, след Борисов не ще да има ни народ, нито пък държава! Казваме „земя напоена с кръв не се продава“, но не земята, а народът, които я населява се продава ли, продава ! Да изхвърлим боклука от властта – това ни трябва, но кой как ще го направи след като надежда вече не остана?

Виж още от: bulpress.eu

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.