Диктатура на пролетариата или Диктатура на Капитализма

Диктатура на пролетариата или Диктатура на Капитализма


Както се казва средно положение няма. За тази среда си мечтаят разни полу интелектуалци учили и недоучили, абе хора средно положение няма, нямало е и няма да има. Всяка власт се стреми към абсолютна такава.
Абсолютната власт се налага със силови методи и прийоми – Диктатура.

Такова понятие като малко бременна жена не съществува – тя или е бременна или не е та така е и с Диктатурата.
Викат ти и пълзяща била, но тя е факт просто в така наречените демократични общества -обществото трябва да узрее за някои процеси и там е по-трудно, но за сметка на това е по-качествено.

Само дето по времето на Комунизма се съревновавахте икономически нерентабилно или не, но народа се хранеше качествено и обилно. Днес обилно се предлагат боклуци в хранителната мрежа, но нямате пари и това е защото държавата е бедна и разграбена. На времето хранехте партийните другари, днес дето храните са повече, а никой не работи затова и бедността ви е голяма, алчността насищане няма .

Та тези, които крещяха по площадите 45 години стига днес пак са на площадите, но ходят по кофите. Сега тази Диктатура по добра ли е от моята? Моята Диктатура обслужваше интересите на България, а капиталистическата – интересите на чуждите държави!

Виж още от: bulpress.eu

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.