Горещата Ивет Лалова облече бански и отвя конкуренцията – тяло на богиня и красота на нимфа (Снимки)

Горещата Ивет Лалова облече бански и отвя конкуренцията – тяло на богиня и красота на нимфа (Снимки)

Всички родни знаменитости се надпреварват да ни показват кадри от многобройните си почивки това лято – кой на някое екзотично местенце, кой на родното Черноморие.

При това кадрите са кой от кой по-горещи – изрязани бански, по монокини, че и без бански. Има обаче едно любимо, нежно лице, което успя да отиде само веднъж на плаж за целия летен сезон.

Става дума за прекрасната Ивет Лалова , която само преди броени дни спечели първото място в спринта на 100 метра на Балканиадата в Правец.

За разлика от повечето от нас, Лалова е прекарала лятото в тренировки, подготвяйки се за спортните състезания.

За целия сезон тя само един-единствен път е успяла да открадне за себе си малко време, в което да се порадва на слънчевите лъчи, събирайки тен върху хавлиената кърпа.

Ивет Лалова бански

В официалната си Инстаграм страница най-бързата бяла жена на планетата сподели своя гореща снимка , на която е по изрязан бански в две части с черни и оранжеви мотиви, разкриващ перфектното ѝ тяло.

На кадъра тя е седнала на ръба на басейн, като е вързала косата си на опашка и е допълнила визията си със слънчеви очила с бъбрековидна форма.

“Връщайки лятото назад, си спомням, че всъщност веднъж успях да стигна до басейна, още през юли”, гласи посланието на изображението, което вече има над 12 хил. харесвания.

Фотографията бе коментирана от последователите на Лалова, които не спират да ѝ правят комплименти за външния вид, наричайки я истинска богиня. Ето и още снимки от лятото на Ивет, на които лекоатлетката показва повече вкус и стил от много родни плеймейтки и други “звезди”:

Ивет Лалова на пистата

ивет Лалова сено

Ивет Лалова красива

Ивет Лалова на басейн

Ивет Лалова пусната коса

Ивет Лалова стена за катерене

ИВет Лалова спортна

Ивет Лалова секси

Ивет Лалова по бански

За Жената

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.