В БСП: Предстой обстрелване на вредният дивеч!

В БСП: Предстой обстрелване на вредният дивеч!

БСП..
След промените в партията по всички принципи на природните закони след труса в центъра има вълна, която се движи във всички посоки от центъра на събитията на Позитано 20 към периферията. Вътрешната продажна опозиция контролирана от Борисов някак си сега остава в гневен гърч, Борисов губи влияние в собствената си партия и в страната. Някак си на вожда не му е до тъмните договорки със сивите кардинали в пенсионна възраст в столетницата.

Силни и горещи дебати за визията на БСП и че нямало яснота е мотивът на позицията да връхлита сегашното ръководство.

Каква яснота искате другарки и другари предатели? Нинова и Добрев знаят срещу кого воюват и от кого да се пазят.

Текат процеси в партията, които ще разместят тектоничните пластове, а това ще доведе до много сътресения в малките далечни областни централи. Най-ценният ресурс е лоялността в една партия. Няма незаменими хора, има неоценими и хора с обидени и излъгани надежди.

Илюзията си е тяхна и в БСП трябва да има почистване на къщичката и кадрови промени в структурите в страната, а това е вълната, която ще помете зоните на влияние на вътрешната опозиция.
Преференциите за Станишев много точно и ясно показаха тези зони за влияние, но сега обаче Нинова и Добрев са на ход.

Те се снижиха и оставиха вътрешно партийните врагове да се разкрият кой, къде, с кого и сега всичко е ясно. Сега трябват кадрови промени и клетви за лоялност, защото идва нова епоха за БСП, новата визия изисква и визионерите да действат, а само лоялните заслужават и двуличието на другарите ще бъде наказано .

Всички политически партии в момента си почистват къщичките при БСП това е по-бавно, защото не са еднолично дружество, което с едно изречение да стане веднага – имат си пленуми и решения, но едно е ясно Нинова заяви, че иска да промени БСП, иска да промени България.

Виж още от: bulpress.eu

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.