Всяка година от 15 години насам той изминава 13000 километра, за да види ранената си любима: история за истинската любов

Всяка година от 15 години насам той изминава 13000 километра, за да види ранената си любима: история за истинската любов
Какво е истинската любов и има ли мерило за нея?

Унесени в ежедневието и егоизма си, ние, хората, често забравяме да покажем чувствата си на хората, които обичаме. В това отношение има много какво да научим от животните, например.

Ето една история за истинската любов и вярност:

Всеки август щъркел на име Клепатан е принуден да остави приятелката си Малена, за да отлети в Южна Африка.

За съжаление Малена не може да отлети с него – преди 22 години ловец я ​​ранил и оттогава тя остава сама и търпеливо чака своя годеник.

Оттогава насам за последните 15 години лоялният Клепатан, преодолявайки разстояние от 13 хиляди километра, се връща при любимата си всеки март.

влюбени щъркели

Докато щъркелът е в Африка, за Малена се грижи за бивш учител. Щъркелите са построили своето любовно гнездо точно на покрива на къщата му, която се намира в малкото село Бродски Варош, Хърватия. Благодарение на него тази истинска любовна история стана известна. Вижте тези красиви влюбени птици:

влюбени щъркели

влюбени птици

вярност при животните

грижа за щъркели

двойка щъркели© Jemchyjinka.ru

Източник: За Жената

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.