Всеки трябва да прочете това: Стегнете се мили “принцеси”, слезте на земята и влезте в реалността!

 Всеки трябва да прочете това: Стегнете се мили "принцеси", слезте на земята и влезте в реалността!
От доста време има една нова мода сред “момичетата” във фейсбук, в инстаграм, в снапчат и още както искате му кажете.

“Момичета” в кавички, защото не искам да слагам всички под общ знаменател, знам, че са останали и много стойностни и ценни от женския пол.

Значи, скъпи “момичета”, искам да знаете нещо, което много хора си го мислят, но много малко биха си играли да го напишат… колкото и селфита да си направите в луксозни коли, колкото и да се тагвате на “скъпи” места, колкото и айфона да смените за една година, на колкото и гледки да се снимате в коли, които родителите ви не могат да си купят цял живот, на колкото и дискотеки отидете да се надрусате…

Знайте, че така не изглеждате по-стойностни, по-красиви и изискани “дами”. Не изглеждате по-готини и по-преуспели, а просто едни елементарни, комплексирани и завистливи кифли. Нито карате другите момичета да ви завиждат на ежедневието, нито карате момчетата да ви мислят за големите “принцеси”, които ще е “много” трудно да си позволят. Нито карате бившите си да ревнуват, нито приятелките ви да ви мислят за нещо повече от това, което сте!

Стегнете се мили “принцеси”, слезте на земята, свалете си короната, влезте в реалността!

А и помнете : Истинските момичета винаги ще са за предпочитане от мъжете. Колкото и да са незабележими, колкото и да са скромни, докато вие сте още в цирка, те ще получават цялото внимание и любов на някого.
Източник:Фейсбук – Автор: Николай Белчев

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.